2012. január 9., hétfő

Pályázat

A Magyar Motorcsónak Szövetség nyílt pályázatot ír ki új, hivatalos logójának elkészítésére.
A pályázat célja, hogy a logó tükrözze a Szövetség jellegét, tartalmában tükrözze a motorcsónak sport fejlődését, formájában korszerű legyen. Az elkészült logónak alkalmazhatónak kell lennie internetes felületeken, elsősorban a Szövetség honlapján, elektronikus levelekben, nagy méretben plakátokon, molinókon, továbbá kicsinyített verziójának alkalmasnak kell lennie reprezentációs tárgyakon való megjelenítésre.

Részvételi feltételek: A pályázaton kreatív alkotócsoportok és egyéni pályázók vehetnek részt. A részvételnek nem feltétele korábbi referenciák bemutatása, de lehetséges annak ismertetése. A pályázat elkészítése kapcsán felmerülő költségeket a pályázónak kell viselnie, azt a pályázatot meghirdető nem vállalja át.

A pályázatok beküldésének határideje: 2012.  február 29.
A pályázati elbírálása: 2012. március 15.
A nyertes pályázótól a Szövetség a pályaművet megvásárolja 100.000,- áron.
A pályázat benyújtásának módja: A pályamunkákat postai úton lehet benyújtani a Szövetség címére: 2400 Dunaújváros, Építők útja 2.

A nyertes pályázónak nyilatkozatban kell vállalnia, hogy a nyertes pályázati anyagot a díjazás fejében a Magyar Motorcsónak Szövetség kizárólagosan jogosult használni, az arra vonatkozó szerzői jogok a Szövetséget illetik meg.
Az érdeklődők a pályázattal kapcsolatban részletes felvilágosítást a 30-400-5470- es telefonszámon kaphatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése